Matrixtor Music Oy

ÄäninäytteetViiva

Alla olevista linkeistä pääset kuuntelemaan erityylisiä Matrixtorilla 
tehtyjä kappaleita.


1. Hallelujah

Erika Ketoselle tehty yhden biisin esittelydemo. Kappaleen tuotanto oli Laurinvastuulla, lisäksi Lauri soitti rummut ja urut sekä lauloi taustalaulut.

Muut kappaleessa esiintyvät soittajat ovat Kristian Ansaharju (akustinen kitara), Aleksi Aromaa (basso) ja Antti Paranko (akustinen- ja sähkökitara).

>>> Kuuntele kappale2. Ikkunaprinsessa

Näyttelijä Jani Koskisen Olavi Virta -tribuuttilevyltä versio kappaleesta Ikkunaprinsessa. Levy on Laurin tuottama, samoin kappaleen sovitus, rumpu-, urku-, ja taustalaulut ovat Laurin tekemiä.

Kappaleen muut soittajat ovat Esa Korja (basso), Antti Paranko (kitara) sekä William Suvanne (saksofoni).

>>> Kuuntele kappale

 

3. Gerbir-Gotan

Hämeenlinnalaisen olutravintola Birgerin esittelyvideon taustaksi 
tehty kappale.

Kappaleessa esiintyvät soittajat ovat Aleksi Aromaa (basso), Lauri Malin (rummut), Tuula Niiranen (viulu), Antti Paranko (kitara) ja Kalle Penttilä (haitari ja keyboard)

>>> Kuuntele kappale

 

4. Magnetism

Groovejazzia Quad-orkesterin ensimmäiseltä pitkäsoittolevyltä. Kappale on Antti Parangon säveltämä ja sanoittama, sovitus on Antti Parangon ja orkesterin yhteistyötä.

Orkesterin kokoonpano on Mikko Arlin (rummut), Jussi Koskinen (basso), Antti Paranko (kitara ja laulu), ja William Suvanne (saksofoni). Lisää Quad-yhtyeen groovaavaa jazzia voit kuunnella MySpace-sivustolta osoitteesta www.myspace.com/quadjazz

>>> Kuuntele kappale

 

5. Naulanhakkaaja

Avausraita Terapeutti Tervon Suljetun Osaston toiselta pitkäsoitolta.Kappale on Miika Tervon säveltämä ja sanoittama. Miikan laulun lisäksi kappaleessa soittavat Pekka Gröhn (basso ja urut), Jussi Jaakonaho (kitara) sekä Lauri Malin (rummut, piano ja taustalaulut).

Lisää Miikan musiikkiin pääset tutustumaan miehen MySpace-sivustolla osoitteessa www.myspace.com/tervoterapeutti

>>> Kuuntele kappale

 

6. Jepa

MyFare-orkesterin promolevyltä työnimellä "Jepa" valmistunut kappale. Hämeenlinnalaisen amerikkarokille kumartavan kokoonpanon vanhempaan tuotantoon pääset tutustumaan mspace-sivustolla www.myspace.com/myfare. "Jepa" on bändin tuoreimmalta, vielä julkaisua odottavalta promo EP:ltä erikoisluvalla julkaistu maistiainen.

MyFaren kokoonpano levyllä on Aki Kuusinen (rummut), Riku Mäkinen (kitara, laulu), Jesse Rekola (kitara, taustalaulu) ja Mikko Tarri (basso).

>>> Kuuntele kappale

 

 

Muutamia äänittäneitä artisteja

Ancara, End Of You, Entwine, Ironica, Ruoska, Teräsbetoni, Aleksi Aromaa quartet, AP Sarjanto, Bleu Metron, Essentia, Miika "Terapeutti" Tervo...

 

Muutamia yhteistyötahoja

Hämeenlinnan kaupunginteatteri, Hämeenlinnan Lyseon lukio, Lammin yläaste, Ypäjän musiikkiteatteri, EMI Finland, Poko Records, Spinefarm, Warner Music Finland...

>>> Lue lisää yhteistyökumppaneistamme

© Matrixtor Music Oy