Matrixtor Music Oy

LaitteetViiva

Päätarkkaamo

Isommassa soittotilojen yhteyteen sijoitetussa tarkkaamossamme äänitysjärjestelmä on Digidesignin Pro Tools HDaccel3. Vaihtoehtoisena järjestelmänä käytössä on Fostexin 24-kanavainen kelanauhuri, jota voidaan käyttää joko sellaisenaan tai yhdessä Pro Toolsin kanssa. Ykköstarkkaamon miksauspöytänä toimii Audient ASP 8024.

Tarkkaamon pääkuuntelu on toteutettu Genelec 8040 parilla, sekä 7060B subbarilla. Referenssipareina toimivat Yamahan HS-50 lähikenttämonitorit.

Editointitarkkaamo

Alakerran tarkkaamo on suunniteltu pääasiassa editointien tekoon ja linja-päällesoittoihin. Alakerran tarkkaamon järjestelmänä toimii Pro Tools LE, ja interfacena Digidesignin 002Rack. Miksauspöytänä alakerrassa on Yamahan digitaalinen 01V96, joka toimii myös Pro Toolsin kontrollerina.

Outboard

- Drawmer DL441 4ch compressor
- Universal Audio LA-610 channel
- Knif Pure Mu 2ch compressor

Mikrofonit

Mikrofonikalustomme koostuu alalla hyväksi havaituista ja laadukkaista laitteista. Kaapista löytyy pääasiassa Neumann, Sennheiser, BPM, AKG, Beyerdynamic ja Shure -merkkisiä tuotteita.

Efektit

Efektipuolella luotamme pääasiassa Pro Tools järjestelmän plug-in valikoimaan. Koneelta löytyy seuraavien valmistajien paketteja:

- Digidesign
- Antares
- Line6
- Bomb Factory
- IK Multimedia
- Waves
- SansAmp
- Massey
- Celemony

Päivitämme plug-in valikoimaa jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Halutessasi voit kysyä tarkempaa listaa studion varusteista sähköpostilla tai puhelimitse.

Studiolta löytyvät myös laadukkaat tavanomaisimmat soittimet ja vahvistimet oman laitteen rikkoutuessa tai puuttuessa.

 

 

© Matrixtor Music Oy