Matrixtor Music Oy

ViivaLevytuotantoViiva

Tarjoamme levyttäville artisteille albumin tuotantokokonaisuutta, joka sisältää kaikki työvaiheet esituotannosta levyn monistamiseen. Palveluitamme käyttävät monien pienlevy-yhtiöiden lisäksi lähes kaikki Suomessa toimivat suuret levymerkit, joten kokemuksemme ja ammattitaitomme laajemmissakin tuotantokokonaisuuksissa on laajasti tunnustettu.

Toteutamme tuotannot pääsääntöisesti talon omien tekijöiden ammattitaidolla, mutta kauttamme on mahdollista kiinnittää projektiin myös talon ulkopuolisia tuottajia. Useimmin meillä nähtyjä tuottajakasvoja ovat Hiili Hiilesmaa, Mara Salminen ja Jussi Jaakonaho. Jokainen meillä toteutettu albumituotanto suunnitellaan yksilöllisesti artistin tarpeiden mukaan. Tästä syystä on mahdotonta laittaa kokonaisen albumin tuotannolle minkäänlaista hintalappua (halvimmillaan olemme toteuttaneet albumituotantoja parin tuhannen euron budjetilla, kalleimmillaan useamman kymmenen tuhannen budjetilla).

Mikäli olet lähdössä artistina tai bändisi kanssa tekemään kokonaista albumia, kannattaa aloittaa laittamalla meille yhteydenottopyyntö sivujemme yhteystiedot-välilehden kautta. Viestiin kannattaa laittaa lyhyt kuvaus projektista, sen pohjalta pääsemme aloittamaan tuotannon suunnittelun.


Ota yhteyttä!

Viesti
 

Yhteystiedot

Matrixtor Music Oy
Raatihuoneenkatu 3 C
13100 Hämeenlinna

mail@matrixtor.com
www.matrixtor.com

Lauri Malin
+358 40 5698 435
lauri.malin@matrixtor.com

© Matrixtor Music Oy