Matrixtor Music Oy

Miksaus & masterointiViiva

Studiomme tarjoaa myös pelkkää musiikin miksaus-, tai masterointipalvelua. Mikäli pystyt hoitamaan projektin äänitysvaiheen itse, voit tuoda äänitetyt tiedostot meille, ja me hoidamme materiaalin työstämisen siitä eteenpäin.

Mahdollista on myös tehdä osa äänityksistä studiolla ja osa vaikkapa bändin treenikämpällä. Monesti osuudet, jotka ovat äänitysteknisesti helppoja (esimerkiksi kitara-, basso-, tai keyboardäänitykset) on järkevin hoitaa bändin omin voimin omalla kalustolla. Enemmän tekniikkaa ja tilaa vaativat äänitykset, kuten rummut, voidaan purkittaa ja editoida valmiiksi studiolla, jonka jälkeen päälleäänitysten tekeminen onnistuu pienemmällä kalustolla pienemmissä tiloissa.

Yllä kuvattu työtapa sopii erityisesti bändeille, jotka haluavat käyttää materiaalin äänittämiseen reilusti aikaa, ja miettiä mahdollisesti vielä äänitysvaiheessa myös sovituksellisia ratkaisuja. Työtapa edellyttää bändiltä kuitenkin jonkin verran omaa äänityskalustoa ja tekniikkaorientoituneisuutta.

Mikäli äänitysten osalta omatoiminen työtapa kuulostaa teidän bändillenne sopivalta ratkaisulta, laittakaa tulemaan sähköpostia projektista ennen äänitysten aloittamista. Varsinkin jos tarkoitus on äänittää koko materiaali rummut mukaan lukien omin voimin, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä ja pyytää konsultointiapua äänitysvaiheeseen studiomme henkilökunnalta. Näin voidaan sopia etukäteen äänitysformaatti, ja käydä läpi muutamat yleisimmät treenikämppä-äänitysten sudenkuopat.

Räkissä mm. Knifin Pure Mu ja miksauspöytänä Audient

Ota yhteyttä!

Viesti
 

Yhteystiedot

Matrixtor Music Oy
Raatihuoneenkatu 3 C
13100 Hämeenlinna

mail@matrixtor.com
www.matrixtor.com

Lauri Malin
+358 40 5698 435
lauri.malin@matrixtor.com

© Matrixtor Music Oy