Matrixtor Music Oy

StudiotilatViiva

Matrixtor Music Oy:n studio toimii vuonna 1900 rakennetussa museoviraston suojelemassa kiinteistössä. Ennen studiotoimintaa kiinteistössä on toiminut legendaarinen elokuva teatteri Hämeen Kino. Studio sijaitsee aivan Hämeenlinnan ydinkeskustassa.

Studio on remontoitu täysin uuteen uskoon vuonna 2007. Kokonaisuudessaan studion pinta-ala on yli 200 m2, joka jakaantuu kahteen kerrokseen. Päätuotantotilat sijaitsevat studion yläkerrassa ja alakerrasta löytyvät editointi- ja päällesoittohuone sekä keittiö, saunaosasto ja makuuhuoneet.

Studio sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa, joten kulkuyhteydet ovat loistavat: linja-autoasema 200m, rautatieasema 700m, taksiasema 200m ja omalla autolla pääsee pääovelle saakka. Studiolla on myös omat rauhalliset pysäköintitilat rakennuksen takapihalla. Myös Hämeenlinnnan muut keskustan palvelut ovat käytössäsi.

Studio on remontoitu vanhaan elokuvateatteriin, joka on alunperin rakennettu vuonna 1900. Rakennus koki todellisen muodonmuutoksen studioksi vuonna 2007. Vanha jykevä rakennus on omiaan äänitysstudion työtiloina. Kiinteistön kokonaispinta-ala on yli 200 neliömetriä, joka on rakennettu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa ovat varsinaiset tuotantotilat ja alakerrasta löytyvät oleskeluun tarkoitetut tilat sekä editointi/päällesoittohuone. Alhaalla on käytössä mm. täysin varusteltu keittiö sekä saunaosasto.

Soittohuoneet ovat ilmastoituja ja valoisia työtiloja. Isoin soittohuone on n. 60 neliömetriä ja korkeutta sillä on parhaimmillaan lähes 4 metriä. Huoneiden akustiikkaa voidaan muuttaa siirrettävillä seinäelementeillä. Tarkkaamo on soittohuoneita korkeammalla tasolla, ja sieltä on hyvä näkyvyys soittotiloihin. Tarkkaamo on muiden tilojen tapaan ilmastoitu ja jäähdytetty.

Studion lattiarakenteet ovat erotettu toisistaan, jotta häiriöäänten kulkeutuminen tarkkaamoon olisi mahdollisimman vähäistä. Myös kaapelointi on rakennettu suoraan seinärakenteiden sisään.

Studiolla on yöpymis- ja ruokailumahdollisuus. Käytössänne ovat täydellinen keittiö tarvikkeineen, saunaosasto, kaapeli-TV, kotiteatteri, internet (Wlan), Playstation...

 

Käytössäsi ovat luotettavat laitteet

Studion laitteet ovat alalla pitkään vaikuttaneiden valmistajien tuotteita. Käytämme mm. ProTools HD 3 laitteistoa.

>>> Lue lisää studion laitteista

Kuvia studiotiloista

BassoKeittiöÄänityskelaKitara
Kumu Custom -rummutMiksauspöytäOlohuoneSammakko
Alakerran keittiö
Saunan kiukaan naurava kivi :)Räkissä mm. Knif Pure MuTarkkaamo
Rappuset & kitaratHetivalmis saunaSaunaosaston suihkuYläkerran vessa

© Matrixtor Music Oy