Matrixtor Music Oy

ViivaTekijätViiva

Lauri Malin

LauriMoron! Olen keikkamuusikon töistä studioalalle ajautunut rumpali ja Matrixtor Music Oy:n toinen omistaja. Tällä hetkellä olen studiomme aktiivisin käyttäjä, työskentelen sielä viidestä seitsemään päivää viikossa.

Studiotöitä olen tehnyt rahasta noin kuuden vuoden ajan, ja matkalle on mahtunut levyjä melkeinpä kaikista kuviteltavissa olevista musiikkigenreistä. Tyylillisesti teen studiolla tällä hetkellä eniten rokki- ja heavytuotantoja, mutta täysin vierasta genreä on itse asiassa vaikea kuvitella. Oma musiikkimakuni on kaikkiruokainen.

Studion rokkipainotteisuus johtuu varmasti pitkälti Matrixtorilla paljon työskennelleestä tuottaja Hiili Hiilesmaasta, jonka kanssa työskentely on ollut ammatillisesti todella opettavaista. Hiili ja toisaalta suorittamani Koulutuskeskus Salpauksen Musiikkiteknologialinja ovat varmasti suurimmat tähänastiset ammatilliset vaikuttimeni.

Oma filosofiani levyjen tekemiseen on yrittää löytää jokaisesta projektista oma "juttu", eli näkökulma työstettäviin kappaleisiin. Liukuhihnatyöskentely ei kuulu työtapoihini, vaan pyrin löytämään jokaisesta projektista homman ytimen, pointin miksi tämä bändi kuulostaa juuri tältä.

Referenssilistaani voit käydä lukemassa sivuston "Yhteistyökumppanit" - välilehdeltä, olen ollut mukana kaikissa sielä mainituissa projekteissa.

Yhteistyötiedusteluissa on nopeinta ottaa yhteyttä suoraan omaan sähköpostiini.

lauri.malin@matrixtor.com

 

Markku Ollila

MarkkuMusiikilliset juuret ovat vahvasti punkissa ja energisessä rock-musiikissa, mutta pakolliset hevivaiheet ja jazz-diggailutkin on suoritettu. Hyvä musiikki on hyvää genreen katsomatta ja olenkin innokas työskentelemään kaikentyyppisten projektien parissa.

Nappulaa voi vääntää loputtomasti, mutta jos soittofiilis ja ilmapiiri eivät ole kohdillaan, ei lopputuloksestakaan tule hyvää. Äänittäjänä pyrin omalta osaltani vaikuttamaan otollisen ja luovan ilmapiirin aikaan saamiseen. Toki sitä nappulaakin tulee väännettyä!" Tarvittaessa suunnittelen myös levynkansia."

marrrkku@gmail.com

 

Juho Nieminen

JuhoOlen Laurin kanssa puuhannut yrityksemme kanssa Tuuloksen alkuajoista lähtien. Kiinostukseni musiikkiin alkoi yläasteella, jolloin aloittelin kitaran soittoa. Olen soitellut muutamissa bändeissä, mutta juttu on pysynyt vain hauskana harrastuksena.

Studiolla touhuilen lähinnä levykansien ja internetsivujen parissa. Teen myös tarvittaessa valo- ja videokuvausta.

Juho.nieminen@matrixtor.com

Yhteyslomake

Viesti
 

Yhteystiedot

Matrixtor Music Oy
Raatihuoneenkatu 3 C
13100 Hämeenlinna

mail@matrixtor.com
www.matrixtor.com

© Matrixtor Music Oy